Informatiecentrum Stationsgebied gesloten

3 augustus 2023

Het informatiecentrum Stationsgebied is gesloten. In 2004 startte een eerste fysieke ontmoetingsplek voor de bouwontwikkelingen in het Stationsgebied in Muziekcentrum Vredenburg. Sinds de opening van het Stadskantoor in 2014 zat het infocentrum op de begane grond. De voorlichters waren bekende gezichten: ze vertelden aan Utrechters en mensen uit alle windstreken het verhaal over de metamorfose van het Stationsgebied en waren voor bewoners lang het eerste aanspreekpunt voor klachten en meldingen. Ook presenteerden ze bewonersavonden zoals de Infoavond Stationsgebied oftewel de schouw.

De spullen uit het informatiecentrum krijgen een nieuwe bestemming. Drie van de grotere maquettes verhuizen naar de vijfde verdieping van het Stadskantoor, tentoonstellingsmateriaal wordt hergebruikt door het wervenprogramma en ook verschillende ontwikkelaars nemen maquettes weer terug.

Bij vragen over het Stationsgebied kun je vanaf nu contact opnemen met telefoonnummer 14030. Meldingen kunnen gedaan worden via utrecht.nl/melding.