De Catharijnesingel gezien vanaf de Marga Klompébrug
De Catharijnesingel gezien vanaf de Marga Klompébrug

Werk bij de winkel(s) aan de Catharijnesingel

25 augustus 2022

We gaan de Catharijnesingel opkalefateren tussen de traverse van Hoog Catharijne en het Moreelsepark. Mag ook wel hé, is zo geen visitekaartje voor ons mooi Utrecht. Zeker niet naast die kabbelende singel.

Wat betekent dit voor jou? Dat we de komende maanden in fases een nieuwe rijweg, een nieuw fietspad en een nieuw voetpad voor je gaan aanleggen. En daar ga je wel iets van merken. Alle verkeer kan tijdens de werkzaamheden blijven doorrijden, fietsen of lopen maar het gebied wordt tijdelijk rommeliger. Ben je vaak op ‘doorreis’ in dit gebied; check dan hier wat je te wachten staat en bereid je voor.

De ingang naar de parkeergarage van Hoog Catharijne op dit stuk gaat tijdelijk dicht. Je kunt de parkeergarage via de andere kant wél in en uit, dat is aan de kant van de Daalsetunnel.

Het is even doorbijten weer maar straks ligt hier net zo’n strak wegdek als op het stuk tussen het Moreelsepark en de Bartholomeusbrug. Of aan de andere kant van de traverse. Dus baal je even van de overlast, kijk daar alvast wat je te wachten staat. O ja, en bedenk dat je hier straks langs een bomenrij fietst, er komen maar liefst 16 bomen op dit stuk erbij. Moeite waard toch. CU straks onder het groen.